Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Blog

Este recomandat ca zona ce urmează a fi tratata sa fie rasa, inainte cu 1-2-3 zile  de programare, pentru a evita iritatii din cauza parului superior. Parul ras sa aiba o lungime la suprafata de aproximativ 1-2mm. Raderea sa se faca in sensul de crestere a firelor de par, pe uscat, cat mai delicat si la suprafata.

Este interzisa folosirea metodei de epilare cu ceara sau pensarea ori alta metoda de „smulgere‟ pe zona ce urmeaza a fi tratata cu  LASER cu cel putin 3-4 saptamani inainte de sesiune. Parul nu trebuie pensat sau smuls, deoarece foliculul de par nu va mai putea fi tratat timp de cateva saptamani cu terapia LASER.

Tratamentul are un succes deosebit in cazul parului inchis la culoare si a pielii deschise si nebronzate. O parte din par dispare imediat dupa tratament, iar in alte cazuri radacina este atat de deteriorată selectiv incat parul ramas cade spontan dupa cateva zile. Parul care nu a fost eliminat prin tratament, poate fi ras intre sedinte. Parul se poate elimina pe termen lung in cateva sedinte. Este nevoie de mai multe sedinte deoarece parul creste in cicluri si se poate trata doar in faza anagena, adică in perioada de crestere.

Este recomandat ca pacientul se se hidrateze corespunzator dupa fiecare sedinta de tratament (minim 2 l pe zi), altfel pot interveni efecte secundare – piele foarte uscata.   Se recomanda ca zona lucrata sa se protejeze de soare cu crema de protecte solara SPF 50 si/sau cu haine din materiale naturale, se evita actiunile ce provoaca transpiratia abundenta, se evita frictiunea sau lezarea zonei lucrate, sauna, dusuri sau bai fierbinti, contactul cu agenti sau alti factori iritanti, zona se mentine curata si nu se recomanda aplicarea locala de produse.

Ulterior finalizarii tratamentului se recomanda sedinte de intretinere la anumita perioada de timp (de ordinul lunilor sau chiar anual).

Lasa un comentariu: