Cum se pun genele false

Genele false sunt un accesoriu popular în lumea cosmetică, oferind un aspect dramatic și voluminos al genelor. Punerea lor corectă necesită însă puțină pricepere și răbdare. Iată câteva sfaturi despre cum să aplici genele false pentru a obține un aspect impecabil.

Curățarea și pregătirea genelor

Primul pas în aplicarea genelor false este curățarea și pregătirea genelor naturale. Asigură-te că pleoapa și genele sunt curate și uscate. Folosește un demachiant ușor pentru a îndepărta orice urme de machiaj sau grăsime de pe pleoape.

Alegerea genelor false potrivite

Înainte de aplicare, selectează genele false potrivite pentru forma ochilor și pentru efectul dorit. Există o varietate de gene false disponibile, de la cele naturale la cele dramatice, în diferite lungimi și grosimi. Alege genele care se potrivesc cu aspectul pe care îl dorești să-l obții.

Pregătirea genelor false

Înainte de aplicare, îndoaie ușor genele false pentru a le conferi o formă naturală și pentru a preveni apariția unor bucle nedorite. Poți utiliza și un clește special pentru gene false pentru a le îndoi în mod uniform.

Aplicarea adezivului

Aplică o cantitate mică de adeziv special pentru gene false pe banda de adeziv a genelor. Folosește o pensulă subțire pentru a distribui uniform adezivul pe toată lungimea benzii. Asigură-te că aplici o cantitate suficientă de adeziv, dar fără a exagera.

Aplicarea genelor false

Folosind o pensetă specială pentru gene false, plasează cu grijă banda de gene false cât mai aproape de linia genelor naturale, începând de la colțul exterior al ochiului și apoi îndreptându-te către colțul interior. Așează genele false cât mai aproape de rădăcinile genelor naturale, dar fără a le atinge pielea.

Finisarea și aranjarea genelor

Presară ușor genele false pentru a le fixa în poziție și pentru a le integra cu genele naturale. Poți utiliza o pensetă mică pentru a corecta eventualele bucle și pentru a le aranja într-o poziție uniformă. Dacă este necesar, aplică un strat subțire de rimel pentru a uni genele false cu cele naturale și pentru a oferi un aspect mai plin și mai întunecat.

Îndepărtarea genelor false

La finalul zilei, îndepărtează cu grijă genele false pentru a evita deteriorarea genelor naturale. Utilizează un demachiant special pentru gene false sau un ulei cosmetic pentru a dizolva adezivul și pentru a scoate genele false în mod delicat, fără a smulge sau a trage de ele.

Așadar, punerea genelor false poate fi o procedură simplă și eficientă, cu rezultate spectaculoase dacă este făcută corect. Urmează acești pași și vei obține un aspect minunat al genelor în fiecare zi!

Menținerea genelor false

Pentru a menține aspectul impecabil al genelor false pe termen lung, este important să le îngrijești corespunzător. Iată câteva sfaturi pentru menținerea lor în condiții optime:

Sfaturi pentru menținerea genelor false:
Evită expunerea excesivă la apă, în special la dușuri lungi sau înot în piscină, deoarece aceasta poate slăbi adezivul și poate duce la desprinderea genelor false.
Folosește o pensulă de gene pentru a le pieptăna și a le aranja în fiecare dimineață, astfel încât să rămână în forma dorită și să se integreze perfect cu genele naturale.
Evită frecarea sau atingerea repetată a genelor false, deoarece acest lucru poate duce la desprinderea lor prematură sau la deteriorarea aspectului.
Îndepărtează cu grijă machiajul din zona ochilor, folosind un demachiant delicat și tamponând ușor pentru a evita smulgerea genelor false sau deteriorarea lor.
Dacă observi că una sau mai multe gene false s-au desprins, nu trage de ele. Aplică în schimb o cantitate mică de adeziv și fixează-le delicat în poziție.

Întrebări Frecvente:

  • Cât timp ar trebui să port genele false?
  • Este necesar să folosesc rimel pe genele false?
  • Cum pot îndepărta corect genele false?


Vezi și:

Bartosz

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Bartosz

Lasă un comentariu